Article

Τα μυστικά της αριθμομηχανής Caphras αποκαλύφθηκαν

Ο κόσμος του Black Desert Online (BDO) είναι ένας κόσμος τεράστιου βάθους και πολυπλοκότητας. Μία από τις πιο κρίσιμες πτυχές του παιχνιδιού είναι η βελτίωση εργαλείων. Οι παίκτες ξοδεύουν αμέτρητες ώρες αλέθοντας, αναζητώντας και χειροτεχνώντας για να αποκτήσουν τον ιδανικό εξοπλισμό τους. Στο BDO, το να φτάσετε στο απόγειο της δύναμης του χαρακτήρα σας περιλαμβάνει τη βελτίωση του εξοπλισμού πέρα ​​από τα βασικά του όρια και οι Caphras Stones διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη αυτού. Για να κατακτήσουν αυτό το περίπλοκο σύστημα, οι παίκτες συχνά στρέφονται στους Υπολογιστές Caphras, οι οποίοι διαθέτουν έναν θησαυρό μυστικών που μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Κατανόηση Caphras Stones και Enhancement

Πριν εμβαθύνουμε στα μυστικά των Υπολογιστών Caphras, ας δημιουργήσουμε μια θεμελιώδη κατανόηση των Caphras Stones και της βελτίωσης στο BDO. Η βελτίωση είναι η διαδικασία να κάνετε τον εξοπλισμό σας πιο ισχυρό και πραγματοποιείται μέσω αποτυχίας ή επιτυχίας. Μπορείτε να βελτιώσετε την ταχύτητα από +1 σε +15, μετά DUO (II), TRI (III), TET (IV) και PEN (V). Πέρα από το PEN, το Caphras Enhancement μπαίνει στο παιχνίδι και εδώ είναι που οι Caphras Stones γίνονται ανεκτίμητες.

Οι πέτρες Caphras είναι μαγικές πέτρες που λαμβάνονται από το τρίψιμο όχλων, τη συγκέντρωση και άλλες δραστηριότητες εντός του παιχνιδιού. Αυτές οι πέτρες χρησιμοποιούνται για να προσθέσουν επιπλέον στατιστικά στοιχεία στον εξοπλισμό σας, βελτιώνοντας περαιτέρω τη μαχητική ικανότητα του χαρακτήρα σας. Για να χρησιμοποιήσετε το Caphras Stones, χρειάζεστε εξοπλισμό που έχει ήδη βελτιωθεί σε επίπεδο τουλάχιστον DUO.

Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας με τον υπολογιστή Caphras

Ο ρόλος των αριθμομηχανών Caphras

Οι αριθμομηχανές Caphras είναι απαραίτητα εργαλεία για παίκτες BDO που θέλουν να βελτιστοποιήσουν τις βελτιώσεις του εξοπλισμού τους. Αυτοί οι αριθμομηχανές σάς βοηθούν να προσδιορίσετε τον αριθμό των Caphras Stones που χρειάζονται για να φτάσετε σε συγκεκριμένα επίπεδα βελτίωσης. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτά τα εργαλεία:

Βήμα 1: Συλλέξτε πληροφορίες εργαλείου

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να δώσετε στην αριθμομηχανή λεπτομέρειες σχετικά με τον εξοπλισμό σας. Αυτό περιλαμβάνει τον τύπο του εξοπλισμού (όπλο, πανοπλία, κ.λπ.), το τρέχον επίπεδο βελτίωσής του και το δυνητικό επίπεδο που στοχεύετε να επιτύχετε.

Βήμα 2: Θέστε τον στόχο βελτίωσης σας

Καθορίστε το επιθυμητό επίπεδο βελτίωσης για τον εξοπλισμό σας. Στη συνέχεια, ο υπολογιστής Caphras θα υπολογίσει τον αριθμό των Caphras Stones που απαιτούνται για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Βήμα 3: Εξετάστε τις τιμές αγοράς

Είναι απαραίτητο να έχετε κατά νου ότι οι Caphras Stones μπορούν να αποκτηθούν με διάφορα μέσα, αλλά πολλοί παίκτες τις αγοράζουν από την Κεντρική Αγορά. Οι τιμές των Caphras Stones μπορεί να κυμαίνονται και αυτό μπορεί να επηρεάσει τη στρατηγική βελτίωσής σας. Είναι συνετό να ελέγχετε τακτικά τις τιμές της αγοράς και να σχεδιάζετε τις βελτιώσεις σας ανάλογα για να παραμείνετε εντός του προϋπολογισμού σας.

Βήμα 4: Χρησιμοποιήστε τους πίνακες βελτίωσης

Τα τραπέζια βελτίωσης είναι οι καλύτεροί σας φίλοι όταν πρόκειται για τη βέλτιστη χρήση των Caphras Stones. Αυτοί οι πίνακες περιγράφουν τον αριθμό των Caphras Stones που χρειάζονται για κάθε επίπεδο βελτίωσης. Ανατρέχοντας σε αυτούς τους πίνακες, μπορείτε να διαθέσετε στρατηγικά τα Caphras Stones σας για να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα του εξοπλισμού σας.

Βήμα 5: Προϋπολογισμός και ιεράρχηση

Η βελτίωση του εξοπλισμού σας στο BDO μπορεί να είναι μια δαπανηρή προσπάθεια. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό και να δώσετε προτεραιότητα στις βελτιώσεις σας. Προσδιορίστε ποια κομμάτια εργαλείων είναι πιο ζωτικής σημασίας για τον ρόλο του χαρακτήρα σας, είτε πρόκειται για το κύριο όπλο σας, είτε για όπλο, είτε για πανοπλία. Κατανείμετε τα Caphras Stones σας ανάλογα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους πόρους σας.

Τα μυστικά των αριθμομηχανών Caphras

Τώρα που καλύψαμε τα βασικά, ήρθε η ώρα να βουτήξετε στα μυστικά των Υπολογιστών Caphras που μπορούν να αναβαθμίσουν την εμπειρία σας στο Black Desert Online.

1. Κρυφό κόστος και κέρδη

Οι αριθμομηχανές Caphras δεν περιορίζονται στον υπολογισμό του αριθμού των Caphras Stones που απαιτούνται για μια συγκεκριμένη βελτίωση. Παρέχουν επίσης πληροφορίες για το πιθανό κόστος και τα κέρδη του ταξιδιού σας για βελτίωση. Ορισμένες αριθμομηχανές μπορεί να έχουν λειτουργίες που σας επιτρέπουν να εισάγετε τιμές αγοράς για την Caphras Stones, επιτρέποντάς σας να υπολογίζετε τα έξοδά σας ή τα πιθανά κέρδη σας όταν πουλάτε βελτιωμένο εξοπλισμό.

2. Πολλαπλά σετ ταχυτήτων

Ορισμένοι παίκτες διαθέτουν πολλαπλά σετ εργαλείων για διαφορετικούς σκοπούς, όπως PVP, PVE ή life-skilling. Οι αριθμομηχανές Caphras μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε βελτιώσεις για όλα τα σετ εργαλείων σας. Μπορείτε να εισαγάγετε δεδομένα για κάθε σετ και να προσδιορίσετε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να διαθέσετε τα Caphras Stones σας για να βελτιώσετε αποτελεσματικά όλο τον εξοπλισμό σας.

3. Υπολογισμός Failstack

Τα failstacks είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της βελτίωσης ταχυτήτων στο BDO. Αντιπροσωπεύουν τη αθροιστική πιθανότητα μιας επιτυχημένης βελτίωσης και ποικίλλουν ανάλογα με το επίπεδο βελτίωσης. Ορισμένοι Υπολογιστές Caphras περιλαμβάνουν υπολογισμούς failstack, βοηθώντας σας να προσδιορίσετε το βέλτιστο επίπεδο failstack για κάθε προσπάθεια βελτίωσης, εξοικονομώντας σας πολύτιμους πόρους και ασήμι.

4. Cron Stone Efficiency

Για τους παίκτες που θέλουν να προστατεύσουν τον εξοπλισμό τους από υποβάθμιση σε περίπτωση αποτυχίας, το Cron Stones είναι ένας πολύτιμος πόρος. Οι αριθμομηχανές Caphras μπορούν να σας δείξουν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο χρήσης Cron Stones, διασφαλίζοντας ότι προστατεύετε τον εξοπλισμό σας χωρίς υπερβολικές δαπάνες.

5. Σχεδιασμός αποθήκευσης

Καθώς συγκεντρώνετε Caphras Stones, θα πρέπει να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τον αποθηκευτικό σας χώρο. Ορισμένες αριθμομηχανές διαθέτουν λειτουργίες που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε το απόθεμά σας στο Caphras Stone και να σχεδιάζετε την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου όταν είναι απαραίτητο.

6. Μελλοντικές βελτιώσεις

Το ταξίδι σας στο BDO συνεχίζεται και θα αποκτάτε συνεχώς νέο εξοπλισμό ή θα επιδιώκετε να βελτιώσετε τους υπάρχοντες. Οι αριθμομηχανές Caphras μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προγραμματισμό μελλοντικών βελτιώσεων και τη διατήρηση αρχείου των στόχων βελτίωσης σας, βοηθώντας σας να παραμείνετε οργανωμένοι και με κίνητρο.

7. Ενίσχυση Alts

Πολλοί παίκτες έχουν πολλαπλούς χαρακτήρες (alts) στο BDO. Οι αριθμομηχανές Caphras μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα Caphras Stones και βελτιώσεις εργαλείων στους διάφορους χαρακτήρες σας, διασφαλίζοντας ότι αξιοποιείτε στο έπακρο τους πόρους σας και ενισχύετε ολόκληρο το ρόστερ σας.

συμπέρασμα

Οι αριθμομηχανές Caphras είναι ισχυρά εργαλεία στο Black Desert Online, που προσφέρουν πληροφορίες και στρατηγικές που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά το ταξίδι σας για βελτίωση του εξοπλισμού. Ξεκλειδώνοντας τα μυστικά αυτών των αριθμομηχανών, θα είστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις βελτιώσεις του εξοπλισμού σας, τον προϋπολογισμό και τον προγραμματισμό σας. Να θυμάστε ότι το BDO είναι μια μακροπρόθεσμη δέσμευση και η κατανόηση των περιπλοκών του Caphras Enhancement είναι απαραίτητη για να γίνετε ένας τρομερός τυχοδιώκτης στον κόσμο του Black Desert Online. Είτε είστε έμπειρος παίκτης είτε μόλις ξεκινάτε το ταξίδι σας, οι αριθμομηχανές Caphras μπορούν να είναι το φως που σας καθοδηγεί στην πορεία προς το μεγαλείο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button